Лудогорец реализира пореден силен входящ трансфер. Българският шампион финализира преговорите по

...
Лудогорец реализира пореден силен входящ трансфер. Българският шампион финализира преговорите по
Коментари Харесай

Скандалджията Караманджуков представи Пипа

Лудогорец реализира следващ мощен входящ трансфер. Българският първенец завърши договарянията по договорката с гръцкия гранд Олимпиакос за десния бранител Гонзало Авила Гордон или по-известен като Пипа. 

Бившият състезател на британския Хъдърсфийлд и Еспаньол се причисли към лагера на разградчани в турския курорт Белек, като мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията. Той бе показан като футболист на Лудогорец от спортния шеф Георги Караманджуков.

" Пожелавам на Пипа доста страхотни моменти в Лудогорец. Вярвам, че ще изиграе мощни мачове и ще изпита удоволствието от огромните победи ", съобщи Карамнжуков.

" Идвам в доста сериозен клуб. Знам какво означава Лудогорец. Искам да играя и да се развъртвам. Затова избрах този тим ", съобщи Пипа, който ще носи фланелката с номер 2.

" През 2019 година бях в Еспаньол, когато играхме срещу Лудогорец. Познавам добре Франко Русо, с който сме играли в Испания ", показа Пипа.

През последния сезон Пипа има 11 мача за Олимпиакос, който го притегля от британския Хъдърсфийлд. За клуба от Чемпиъншип Пипа изиграва 48 мача и отбелязва 2 гола. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР